Naturhjerte - Din Indre Natur

 

 Fermentering - Sylting - Tinkturer

Ja takk - jeg vil lære mer

 

Kom i gang med konservering av naturens grøde 

Vi konserverer (fermenterer, sylter og lager tinkturer) grønnsaker og alger for å ivareta næringen og livskraften av det du har sanket.

Lær deg å konservere, og du øker livskraften din!
Fermentering høyner vitamin- og mineralinnholdet i det du har sanket fra naturen. Dette vil igjen øke vitaliteten og livskraften i cellene dine, da den fermenterte maten vil støtte tarmen din fordi du får et mer bredspektret microbion i maten din. Og tarmen din støtter immunsystemet ditt.

Vi sanker av overfloden fra moder jord – naturen trenger at vi høster av den. 
Vi trenger naturen.
En bærekraftig vei å være en del av
Desto mer vi sanker, desto mer gir naturen
Alt står klart til deg
Klikk her for å kjøpe videoleksjonene på Fermentering, sylting og tinkturer