Villmatvandring

Spiselige vekster i fjæra

 

 Innhold for Villmatvandringen

  • Velg mellom to alternativer
  • Vandring som varer i 3 timer med brunch/kveldsmat
  • Vandring som er 2 timer med smaksprøver
  • Du vil få lære om:
  • Et utvalg strandplanter
  • Hvordan sanke tang og tare bærekraftig
  • Lær hvilke alger du kan bruke i brød
  • Lær hvilken tang som kan erstatte den berømte trøffelsopp-smaken 
  • Enkelte vandringer er det brunch/kveldsmat
  • Eksempel på det du kan få smake
  • Strandkjeksmajones på algebrød. 
  • Potetsalat med tangmelde og strandsmelle
  • Omelett med superalgen SØL
  • Bli med på vandring og “heng” med oss som elsker å sanke. 

Du drar hjem med ny kunnskap

Gleder deg til å kunne dra ut igjen på egenhånd. 

 

Hvem er Peggy og Jenny?

Vi er to damer med mye kunnskap om spiselige ville vekster, som vi vil dele med deg. Med to ulike innfallsvinkler utfyller vi hverandre godt, og skaper en helt vill opplevelse.

Fredag 11. juni kl 18.00-21.00 - Bukta - kr 997
Bukta - Lørdag 12. juni kl 19.00-21.00 - Smaksprøver kr 797,-
Bukta - Tirsdag 15. juni kl 10-13- m/Brunch 997,-

Peggy tar deg med på en reise inn i plantenes verden. Hun deler  kunnskap om plantenes tradisjonelle bruk og virkning på og i kroppen. Med master i pedagogikk er Peggy en god formidler både til barn og voksne.

Jenny er utdannet kokk og konditor fra Frankrike. Hun har erfaring med å sette sammen, eksperimentere med og lage mat med ville vekster. Du vil få lære deg om plantenes smaker og hvordan de kan brukes i matlagingen.

Tildligere deltakere sier:

Lærte å bruke naturens ressurser på riktig måte

Ariana og Christina Schultz

Mattrend brer seg i Tromsø

Folk blir begeistret