MasterAlgehelg
Laukvika 23.-26.mai 2024
Den nye måten å leve på
Sanking, matlaging slik kvinnene før oss levde
Næring og kraft til kroppens celler


Velkommen
Torsdag 23.- til søndag 26.- mai
Du vil få lære om:
Smakene og næringstoffene i algene
Sammenhengen mellom alger, kropp, celler og helse
Hvordan sanke tang og tare bærekraftig
Vi vil spise
Strandkjeksajoli
Omelett med tangmelde
Algebrød
Tarelasagne
Kjærlighetsgryta
Innpakket torsk i Butare
Tangpesto
Sjokoladekake med vanliljesmak fra Mjødurt
Erfaringsdelinger hvor hele mennesket ivaretas, kropp, sjel og sinn.
Mulighet for å gå turer og nyte høsten i Lofoten
Du får med deg dine egentørkede alger som du kan bruke hjemme på ditt kjøkken
Kurset er i
Kristine Moen huset
Vi bor sammen i huset fylt av ro og harmoni.
Liz eier av huset lager deilig frokos og enkelte måltider lager vi i fellesskap
Nydelige turområder, både fjell og fjære
Det er bindende påmelding, men du kan la noen andre overta plassen. Trenger du delbetaling, så ta kontakt. NB!Kursavgift og overnatting "henger sammen" du bestiller begge deler samtidig.
Hvorfor skal du komme på kurs med meg?
Jeg tar deg med på en reise inn i plantenes verden. Algene er spesialitet. Du vil høre om plantenes tradisjonelle bruk og virkning på og i kroppen. Med master i pedagogikk har jeg god erfaring som formidler. Har hatt diabetes 1 siden 2004 og deler erfaring for å kunne leve vitalt med en autoimmun sykdom. Vill mat har vært en stor del av det å kjenne vitaliteten komme i balanse for så å blomstre.


Tildligere deltakere sier:
"Lærte å bruke naturens ressurser på riktig måte"
Takknemlig jeg nå vet hva jeg kan spise fra fjæra
Dette skulle flere visst
Jeg kjenner meg trygg på å sanke nå
"Jeg vil gå i gang med sanking når jeg kommer hjem"
"Takknemlig jeg ga dette til meg selv"
"Har lært så mye, kjenner meg beriket"
"Dette var så verdifullt"

Mattrend brer seg
Folk blir begeistret over vill ren mat fra naturen