Master
Algehelg 15. - 18. juni
Sanking, matlaging slik forfedrene levde
Næring og kraft til kroppene

Du vil få lære om:
- Hvordan sanke tang og tare bærekraftig
- De unike smakene og næringstoffene i algene
- Rødalgen som kan erstatte den berømte trøffelsopp-smaken
- Spiselige strandplanter, fjæras agurk og spinat.
- Rognesudd, Bjørkeskudd i dessert og te
- Sammenhengen mellom alger, kropp, celler og helse
- Hvordan starte med alger og ville vekster på en trygg og god måte for deg
- Lage ditt eget algepulver
- Sylte blære og grisetang blomster
Energi gjennom hele dagen, er det mulig?
Inspirasjon til å tenke nytt og fokusere på hvordan du nyttigjøre deg ville vekster for næring og kraft.
Bruke naturen for å lage te, tinktur, tørke, erstatte pasta med alger.
Vi skal gå turer og nyte våren i Lofoten
Kurset er i Laukvika i Lofoten i Kristine Moen huset
Du må gjerne reise sammen med en venn/venninne, partner og dele rom.
Enkelte måltid lages i fellesskap.
Det er bindende påmelding, men du kan la noen andre overta plassen. Trenger du delbetaling, så ta kontakt.
Kurset koster 3.300,-
Overnatting og full pensjon. Alle måltider.
4.045,- for 3 netter. Inkludert håndduker og sengetøy.
Totalt 7.345,-
Dette vil du finne på menyen denne helga
Algebrød / alge knekkebrød
Omelett med tangmelde, fjæras spinat
Tarelasagne
Innpakket lofotfisk i Butare
Kjærlighetsgryta med Sukkertare
Strandkjeksajoli
Peggy tar deg med på en reise inn i plantenes verden. Algene er hennes spesialitet. Deler kunnskap om plantenes tradisjonelle bruk og virkning på og i kroppen. Med master i pedagogikk er Peggy er hun en god formidler. Har hatt diabetes 1 siden 2004 og deler sinerfaring for å kunne leve vitalt med en autoimmun sykdom. Hvor vill mat har vært en stor del av det å kjenne vitaliteten blomstre.


Tildligere deltakere sier:
Lærte å bruke naturens ressurser på riktig måte
Ariana og Christina Schultz

Mattrend brer seg
Folk blir begeistret over vill ren mat fra naturen