Naturhjerte - Din Indre Natur

Sank spiselige vekster i fjæra

Villmatvandring

 

 

 Innhold for Villmatvandringen

  • Vandring som er 2 timer med smaksprøver
  • Du vil få lære om:
  • Et utvalg strandplanter
  • Hvordan sanke tang og tare bærekraftig
  • Lær hvilke alger du kan bruke i brød
  • Lær hvilken tang som kan erstatte den berømte trøffelsopp-smaken 
  • Eksempel på det du kan få smake
  • Strandkjeksajoli på algebrød. 
  • Potetsalat med tangmelde og strandsmelle
  • Omelett med superalgen SØL
  • Bli med på vandring og “heng” med oss som elsker å sanke. 

Du drar hjem med ny kunnskap

Du drar hjem og kan ta i bruk det du har lært på ditt kjøkken.

 

D

 

Bukta Mandag 5. juni kl 19.30-21.00
Bukta Tirsdag 6. juni kl 10.30 - 12.00
Bukta Tirsdag 6. juni kl 19.30-21.00
Bukta - Onsdag 7. juni kl 10.30-12.00

Du vil møte andre med samme interesse for den ville spiselige maten i fjæra

Du vil kunne kjenne deg tryggere på å sanke selv etter vandringen.

Du vil kunne sanke tang og tare trygt.

Du vil kunne gjenkjenne og smake på strandvekster

Du vil ta med deg hjem noe vekster og komme i gang på ditt ville kjøkken.

 

Hvem er Peggy. Hun tar deg med på en reise inn i plantenes verden. Hun deler  kunnskap om plantenes tradisjonelle bruk og virkning på og i kroppen. Med master i pedagogikk er Peggy en god formidler både til barn og voksne.

Tildligere deltakere sier:

Lærte å bruke naturens ressurser på riktig måte

Ariana og Christina Schultz

Visste ikke at jeg kunne finne alt dette i fjæra

 

Siri Horn

Mattrend brer seg i Tromsø

Folk blir begeistret - Avisa Nordlys