Naturhjerte - Din Indre Natur

Master

Algehelg 15. - 18. juni

Sanking, matlaging slik forfedrene levde

Næring og kraft til kroppene

Du vil få lære om:

  • Hvordan sanke tang og tare bærekraftig 
  • De unike smakene og næringstoffene i algene
  • Rødalgen som kan erstatte den berømte trøffelsopp-smaken 
  • Spiselige strandplanter, fjæras agurk og spinat.
  • Rognesudd, Bjørkeskudd i dessert og te
  • Sammenhengen mellom alger, kropp, celler og helse
  • Hvordan starte med alger og ville vekster på en trygg og god måte for deg
  • Lage ditt eget algepulver
  • Sylte blære og grisetang blomster
 
Meld deg på kurset
Overnatting

Energi gjennom hele dagen, er det mulig?

Inspirasjon til å tenke nytt og fokusere på hvordan du nyttigjøre deg ville vekster for næring og kraft.

Bruke naturen for å lage te, tinktur, tørke, erstatte pasta med alger.

 Vi skal gå turer og nyte våren i Lofoten

Kurset er i Laukvika i Lofoten i Kristine Moen huset

Du må gjerne reise sammen med en venn/venninne, partner og dele rom.

Enkelte måltid lages i fellesskap.

Det er bindende påmelding, men du kan la noen andre overta plassen. Trenger du delbetaling, så ta kontakt. 

 




Kurset koster 3.300,-

Overnatting og full pensjon.  Alle måltider.

4.045,- for 3 netter. Inkludert håndduker og sengetøy.

Totalt 7.345,-




Dette vil du finne på menyen denne helga

Algebrød / alge knekkebrød

Omelett med tangmelde, fjæras spinat

Tarelasagne

Innpakket lofotfisk i Butare

Kjærlighetsgryta med Sukkertare

Strandkjeksajoli 

 

 

Peggy tar deg med på en reise inn i plantenes verden. Algene er hennes spesialitet. Deler  kunnskap om plantenes tradisjonelle bruk og virkning på og i kroppen.  Med master i pedagogikk er Peggy er hun en god formidler. Har hatt diabetes 1 siden 2004 og deler sinerfaring for å kunne leve vitalt med en autoimmun sykdom. Hvor vill mat har vært en stor del av det å kjenne vitaliteten blomstre.

Tildligere deltakere sier:

Lærte å bruke naturens ressurser på riktig måte

Ariana og Christina Schultz

Mattrend brer seg 

Folk blir begeistret over vill ren mat fra naturen