Naturhjerte - Din Indre Natur

MasterAlgehelg

Laukvika 23.-26.mai 2024 

Den nye måten å leve på

Sanking, matlaging slik kvinnene før oss levde

Næring og kraft til kroppens celler

 

 

 

 

Velkommen

Torsdag 23.- til søndag 26.- mai

 

Du vil få lære om:

Smakene og næringstoffene i algene

 Sammenhengen mellom alger, kropp, celler og helse 

Hvordan sanke tang og tare bærekraftig

 

Vi vil spise 

Strandkjeksajoli 
Omelett med tangmelde
Algebrød
Tarelasagne

Kjærlighetsgryta

Innpakket torsk i Butare

Tangpesto

Sjokoladekake med vanliljesmak fra  Mjødurt 

Erfaringsdelinger hvor hele mennesket ivaretas, kropp, sjel og sinn.
 Mulighet for å gå turer og nyte høsten i Lofoten

Du får med deg dine egentørkede alger som du kan bruke hjemme på ditt kjøkken

 

Kurset er i 
 Kristine Moen huset

Vi bor sammen i huset fylt av ro og harmoni.

Liz eier av huset lager deilig frokos og enkelte måltider lager vi i fellesskap

Nydelige turområder, både fjell og fjære

 

Det er bindende påmelding, men du kan la noen andre overta plassen. Trenger du delbetaling, så ta kontakt. NB!Kursavgift og overnatting "henger sammen" du bestiller begge deler samtidig.
 
Bli med på kurset
Bestill overnatting og mat her

Hvorfor skal du komme på kurs med meg?

Jeg tar deg med på en reise inn i plantenes verden. Algene er spesialitet. Du vil høre om  plantenes tradisjonelle bruk og virkning på og i kroppen.  Med master i pedagogikk har jeg god erfaring som formidler. Har hatt diabetes 1 siden 2004 og deler erfaring for å kunne leve vitalt med en autoimmun sykdom. Vill mat har vært en stor del av det å kjenne vitaliteten komme i balanse for så å blomstre.

Tildligere deltakere sier:

"Lærte å bruke naturens ressurser på riktig måte"

Takknemlig jeg nå vet hva jeg kan spise fra fjæra

Dette skulle flere visst

Jeg kjenner meg trygg på å sanke nå

 

"Jeg vil gå i gang med sanking når jeg kommer hjem"

 

"Takknemlig jeg ga dette til meg selv"

"Har lært så mye, kjenner meg beriket"

 

"Dette var så verdifullt"

 

Mattrend brer seg 

Folk blir begeistret over vill ren mat fra naturen