Algehelg
21.-24.
september
Tranøy
på Hamarøy
Sanking og matlaging for å få vitaliteten i kroppen
Næring, kraft og smak basert på den gamle URvisdommen

Du vil få lære om:
- Hvordan sanke tang og tare bærekraftig
- De unike smakene og næringstoffene i algene
- Rødalgen som kan erstatte den berømte trøffelsopp-smaken
- Spiselige strandplanter, fjæras agurk og spinat
- Dybdekunnskap om naturens egenskaper for å nære på cellenivå
- Sammenhengen mellom alger, kropp, celler og helse
- Du vil også kunne få lære deg å lage Combucha, en nydelig fermentert drikke, Lajla vil lære deg dette
- Hvordan lage gode middagsretter med umamismak
- Sette sammen et måltid med naturens ville vekster
- Du vil oppleve steingammen på Ness
Du får dybdekunnskap som gir vitalitet og energi til kroppen
Inspirasjon til å tenke nytt og fokusere på hvordan du nyttigjør deg ville vekster for næring og kraft.
Vi skal gå turer og nyte høsten på Hamarøy.
Vi skal til Ness straumen og spise lunch i en gapahuk i Stein.
Se egen tekst og video på siden
Vi lager også mat i fellesskap
Det er bindende påmelding, men du kan la noen andre overta plassen. Trenger du delbetaling, så ta kontakt. .3
Kurset koster kr 2.900
Denne prisen inkluderer:
Faglig innhold
Fellesmåltider: Lunch, middag og kvelds.
(unntatt frokost, den er inkludert i overnattingen)
Overnatting og frokost på
bankpaa, en unik plass med sjel.
Pris pr rom pr natt med frokost
Enkeltrom: 1400,-
Dobbeltrom: 800,-
Du/dere kan overnatte på dobbeltrom sammen. Alle rom har eget bad.
Les mer om bankpaa, klikk her
epostadresse: [email protected]
Dette kan du finne på menyen denne helga
Algebrød / alge knekkebrød
Omelett med tangmelde, fjæras spinat
Tarelasagne
Innpakket lofotfisk i Butare
Kjærlighetsgryta med Sukkertare




Peggy tar deg med på en reise inn i de ville vekstenes verden. Algene er hennes hjerte nærmest og du vil nok få oppleve hennes dybdekunnskap. Urvisdommen og kunnskap om plantenes tradisjonelle bruk og virkning på og i kroppen. Med master i pedagogikk er Peggy en god formidler. Har hatt diabetes 1 siden 2004 og deler sin erfaring for å kunne leve vitalt med en autoimmun sykdom. Hvor vill mat har vært en stor del av det å kjenne kraften og vitaliteten blomstre.

Tildligere deltakere sier:
Lærte å bruke naturens ressurser på riktig måte
Ariana og Christina Schultz

Mattrend brer seg
Folk blir begeistret over vill ren mat fra naturen